Aluminium Ramen & Deuren

Ramen & deuren in Aluminium

Buitenschrijnwerk is een belangrijk element in de esthetiek van een gebouw. Daarom is het belangrijk dat u zich goed informeert naar wat vandaag mogelijk is. De juiste keuze van het type buitenschrijnwerk vormt een bepalende schakel in het totaalconcept en kan tevens een belangrijke meerwaarde geven aan het architecturaal geheel.

Onze firma heeft op dat gebied gekozen om met Duitse kwaliteitsnormen te werken. Wij leveren u Heroal Alu-schrijnwerk.

Met Heroal aluminium ramen & deuren zijn er bijna geen beperkingen in het uitvoeren van architecturale constructies. Zowel qua vorm als qua kleurcombinatie is elke bouwstijl mogelijk.

Voordelen van aluminium ramen en deuren

Flexibel in vorm: Met Heroal aluminium ramen en deuren kan men alle gedroomde constructies realiseren.

Strak: Slanke strakke profielen geven ramen een maximale lichtinval.

Stevig: De sterke profielen geven de mogelijkheid om grotere oppervlaktes of overspanningen te overbruggen.

Duurzaam: Aluminium wordt niet aangetast door UV-stralen, vocht, het roest of rot niet. De kleurlaag geeft bovendien een extra bescherming. Op plaatsen met extreme weersomstandigheden worden de aluminiumprofielen voorzien van een speciale pré-anodisatielaag alvorens ze gelakt worden.

Kwalitatief: Heroal aluminium-profielen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige legering (Al Mg Si 0.5 F22) Een middendichting sluit aan op de thermische onderbreking. Dit zorgt voor een betere thermische isolatie. De profielen hebben een minimale wanddikte van 1.8 mm

Veelkleurig: Aluminiumprofielen kunnen gelakt worden in alle kleuren, zelfs bi-color (binnen en buiten verschillend). Ook naturel alu uitzicht is mogelijk.

Onderhoudsvriendelijk: Door zijn gelakte (glanzend, mat of structuurlak) afwerking is het onderhoud eenvoudig. Bovendien tast bijna niets de hoogwaardige en gegarandeerde aluminiumkwaliteit aan.

Garantie: 10 jaar op lak- en anodisatielaag en 10 jaar op AGC beglazing en goede werking.
(uitgebreide garantiebepaling in onze toonzaal te verkrijgen)

Bekijk meer realisaties in onze inspiratiegalerij

Sommige foto’s aangeleverd

Tip

Je kan bij ons kosteloos parkeren. Net voor de
deur. Bovendien stopt Tramlijn 1 Flanders
Expo-Evergem net aan onze toonzaal.