Badkamers

Coördinatie van alle werken: begin aan het zorgeloze badkamerparcours

Is het niet opvallend dat het aantal aannemers die een totaaloplossing kunnen aanbieden, heel gering is?

VK Design biedt u graag een coördinatie van alle werken aan. Door onze jarenlange ervaring, vaste contacten, leveranciers en eventueel onderaannemers, garanderen wij u een ainstallatie van uw badkamer zonder kopzorgen. Alles kan perfect op elkaar afgestemd worden en de “verbouwingstijd” wordt hierdoor herleid tot een minimum. Vloer- en faiencewerken, schrijnwerk, elektriciteitswerken, sanitaire/loodgieterijiwerken, bemeubeling, schilder/decoratiewerken en installatiewerken behoren tot dit pakket en kunnen uiteraard ook in overleg met de aannemer van uw keuze

Bespaar snel op jouw BTW

En vergeet niet : Indien u (bij renovatie) het gewenste sanitair via ons bestelt en laat installeren, bespaart u snel minimum 15 % aan BTW.

Elkeen heeft graag een eigen stijl voor de badkamer. Zowel een moderne als en klassieke vormgeving van de badkamer zijn mogelijk. Wij adviseren en helpen u graag in de keuze van de materialen (houtsoorten, apparatuur, tegels, kleuren, …)

Voor de keuze van uw sanitaire benodigdheden verwijzen wij u graag naar de uitgebreide sites van onze sanitair-partners.

Bekijk meer realisaties in onze inspiratiegalerij

Sommige foto’s aangeleverd

Tip

Je kan bij ons kosteloos parkeren. Net voor de
deur. Bovendien stopt Tramlijn 1 Flanders
Expo-Evergem net aan onze toonzaal.