Terrasoverkapping met doek (Solem)

De terrasoverkapping die uitblinkt in zijn eenvoud.

Met terrasoverkapping Solem geniet u ook op warme zomerdagen optimaal van het buitenleven. Bij te felle zon schuift u de doekzonwering heel gemakkelijk uit en neemt u heerlijk plaats in de schaduw. Wanneer u geen beschutting meer wenst, schuift u de terrasoverkapping eenvoudig weer in.

Zonwering in stijl
Beschikt u over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is terrasoverkapping Solem een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering.

Deze terrasoverkapping kunt bijna overal toepassen. U monteert heel gemakkelijk een rails aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten!

Dragende constructie

Beschikt u niet over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan kunnen wij ook uw partner zijn om deze te laten realiseren.

Informeer zeker naar de mogelijkheden.

Montage
Standaard zijn de pakketten gemaakt voor zelfmontage. Indien gewenst kan dit optioneel door ons worden gemonteerd binnen een straal van 35 km rondom Evergem. Dit om u een behoorlijke en betaalbare service te kunnen bieden.

Beschermdak Solem

Dankzij het beschermdak Solem kan het doek van uw terrasoverkapping eenvoudig en droog opgeborgen worden. Daarnaast biedt dit beschermdak optimale bescherming tegen bijvoorbeeld neerslag, vallende takken of andere zaken die door onstuimige weersomstandigheden op de terrasoverkapping zouden kunnen belanden. Met het beschermdak Solem beperkt u het risico op beschadiging van uw terrasoverkapping tot het minimum.

Bekijk meer realisaties in onze inspiratiegalerij

Sommige foto’s aangeleverd

Tip

Je kan bij ons kosteloos parkeren. Net voor de
deur. Bovendien stopt Tramlijn 1 Flanders
Expo-Evergem net aan onze toonzaal.