Over VK Design

Kwaliteit en een correcte prijs gaan hand in hand

Wij zijn ervan overtuigd dat kwalitatief hoogstaand werk niet duur hoeft te zijn, maar wel een correcte prijs met zich meebrengt.

Wij hanteren sinds jaar en dag een correcte prijzenpolitiek, het bewijs daarvan vertaalt zich in ons meer dan dertigjarig bestaan.
Ook merken wij dat we regelmatig dezelfde gezichten terugzien in onze toonzaal. Dit getuigt van een klantentevredenheid en hierdoor ontstaat een nog persoonlijker aanpak voor hun volgend project.

 

 

Om een overheidsopdracht van een bepaalde aard en omvang te kunnen uitvoeren, moet de aannemer aan een aantal voorwaarden voldoen. Indien dit het geval is, krijgt hij een erkenning van de bevoegde regionale minister op advies van de federale erkenningscommissie. Daarbij gaat het enkel om werken, niet om leveringen of diensten. Deze voorwaarden betreffen vooral:

* de technische bekwaamheid;
* de financiële draagkracht;
* de professionele integriteit.

Indien de prijs hoger ligt dan een bepaald drempelbedrag, vormt de erkenning het bewijs dat de aannemer aan deze voorwaarden voldoet.

De erkenning geeft aan de aanbestedende overheden het nodige vertrouwen voor een goede en degelijke uitvoering van de werken.

De erkenning is, met andere woorden, een kwaliteitslabel.

Ons erkenningsnummer : 31229

Erkend in categorie 3D20 & 2D5

Interieur- en exterieurcreatie

VK Design is dé totaalinrichter van uw woning, bedrijfsruimte, horecazaak of winkel.

In eigen atelier vervaardigen wij alle maatmeubilair zoals keukens, badkamermeubelen, inbouwkasten, dressings, …

Hebt u een totaalproject, waarbij plafonds, vloeren, wanden, elektriciteitswerken, loodgieterijwerken en dergelijke aan te pas komen?
Wij coördineren het graag! Dit betekent voor u géén meerkost, dan wel een vlotte planning, afhandeling en vooral één aanspreekpunt!

Als één van de grootste verdelers van onze raam-en deurfabrikant in onze regio kunnen wij een antwoord bieden aan al uw nieuwbouw- of renovatiewerken wat betreft ramen, deuren en poorten. Hierbij aansluitend verzorgen wij ook graag uw zonwering en raamdecoratie.

Bekijk meer realisaties in onze inspiratiegalerij

Sommige foto’s aangeleverd

Tip

Je kan bij ons kosteloos parkeren. Net voor de
deur. Bovendien stopt Tramlijn 1 Flanders
Expo-Evergem net aan onze toonzaal.